Bestuur | SSC-NL 

 
stefan en ilse donker EK IFSS 2020.jpg

Voorzitter

Stefan Donker

sscnl.bestuur@gmail.com

 

Secretaris

Rob de Hoogh - Bom

sscnl.bestuur@gmail.com

 

Ik ben Rob, sinds 1982 via de samojeden van mijn ouders bekend met de sledehonden. In mijn jeugd ruim 5 jaar als kennelhulp gewerkt bij een husky- en samojedenkennel. In 1994 mijn eerste Alaskan Malamutes waarmee we actief zijn geweest in zowel show als in de sport. Na ruim 15 jaar Malamutes overgestapt naar de Siberische Husky waarmee we nu actief zijn in de sledehondensport. Samen met mijn vrouw Ellen nu trotse bezitters van 3 Malamutes, 6 Siberische Husky’s en een Jack Russel.
Samen met de enthousiaste mede-bestuursleden sta ik open voor goede ideeën, suggesties en vragen van onze leden.​

 
052.jpg

Penningmeester

Angelique Verhaegen

sscnl.bestuur@gmail.com

Mijn naam is Angelique Verhaegen.

Ik heb inmiddels al een kleine 25 jaar huskies en doe nu 20 jaar aan sledehondensport, de eerste 5 jaar met een groepje honden van allemaal verschillende eigenaren maar al gauw wilde we op eigen benen staan en richtte we ons eigen team op.

Ik heb 3 nestjes gefokt waaruit we in totaal 4 honden hebben gehouden die in ons 8 honden team lopen, zelf hebben we 4 siberians maar een door ons gefokte pup gaat ook elke training/wedstrijd mee.

Op dit moment hebben we 4 huskies, 1 Hollands herder en een hound.

 

Al je vragen over financiële zaken kun je bij mij kwijt.

 
Marjolein Bil.jpeg

Sportcoördinator

Marjolein Bil

sscnl.bestuur@gmail.com

Mijn naam is Marjolein Bil

In 2014 ben ik samen met mijn vriend, Edward Geertse begonnen in de sledenhondensport. We zijn begonnen met canicrossen met onze twee border collies, maar al snel is onze roedel uitgebreid met hounds en greysters om naast het canicrossen alle onderdelen van de sledenhondensport te kunnen bedrijven.  

 

Wij hebben 11 lieve greysters & hounds en twee border collies, die allen dolgraag willen lopen en waar we heel Europa mee doorreizen om de mooiste wedstrijden mee te pikken.

 

Als bestuurslid hoop ik alle leden van SSC NL te kunnen helpen en ondersteunen bij hun sportieve vragen en wedstrijden

Ook sta ik voor al de vragen open die betrekking hebben tot de Sport.