Fotografen op Kivo Kempentrail | SSC-NL

Beste fotografen,

Een weekend per jaar hebben wij een wedstrijd in Knegsel (Eindhoven) en die is altijd in het laatste weekend van oktober. De internationale sledehondenwedstrijd Kivo Kempentrail is een van de grootste wedstrijden dryland van de Benelux. Met jaarlijks meer dan 150 starters uit binnen en buitenland. Er zal gestart worden in verschillende klassen van hardlopen met een hond tot teams van 12 honden en meer. Tijdens het weekend zullen meer dan 1000 honden aanwezig zijn. 

De Kivo Kempentrail is gratis toegankelijk voor publiek, ook is het een leuk uitje voor het hele gezin. U kunt de honden voorbij zien rennen op het parcours, maar ook de stake out (waar alle honden staan) is vrij toegankelijk voor publiek.

Beide dagen starten de teams vanaf 9.30 tot 15.00 uur. Op zaterdag middag rond 15.00 uur is er ook een kinder rennen.

Adres :Hoogeloonsedijk 26, Veldhoven 5507RM

Fotografen kunnen zich aanmelden bij de webmaster.

 

Dit jaar is er een extra bokaal te winnen voor de fotograven namelijk:

 

The best sleddog photographer 2019

Ochtend Meeting


Voor de fotografen is er zaterdag en zondag ochtend om 8.00 uur een speciale meeting. Iedereen is vrij om hieraan deel te nemen niks is verplicht maar het is wel zo handig om te weten wat u wel of niet mag doen. Omdat het vroeg in de ochtend is zal er koffie of thee klaar staan met een kleine presentie voor de fotografen ! 


De meeting zal niet langer duren dan 30 min omdat de eerste starters al om 9.00 uur vertrekken. De grote teams starten altijd als eerste hier kunnen meer dan 16 honden voor een kar staan. De wedstrijd is meestal rond een uur of 15.00 uur afgelopen. Na de meeting zullen wij de deelnemers lijsten geven zodat u een naam heeft bij het team.


Vanaf de start zullen er quads rijden waar u achterop mee kunt rijden om een mooi plekje te vinden. Natuurlijk kunt u ook gewoon aan de wandel.

Logo DaKo Fotografie.png

Hallo mijn naam is Daniëlle Kock en ik kom uit Montfoort (Utrecht).

Mijn creativiteit, passie voor fotografie en liefde voor honden en paarden heb ik gebundeld tot hetgeen wat ik het liefste doe; het maken van dierbare herinneringen!

Ik ben nog nooit eerder bij een sledehondenwedstrijd geweest en het lijkt mij geweldig dit te ervaren en te fotograferen.

 

Ben je benieuwd naar mijn foto's? Kijk dan op mijn website www.dakofotografie.nl of volg mij op Facebook en Instagram.

 

Succes aan alle deelnemers en tot zaterdag de 26e!

Hoi,
Nu het (auto)race seizoen zo goed als ten einde loopt is het tijd voor iets anders.Toen ik,Michel Van Gompel de aanbieding zag van de kivo kempentrail was ik direct gewonnen voor het idee om mee te doen.Als er twee dingen moeilijk te fotograferen zijn,

is het kinderen en dieren,dus dat word een leuke uitdaging. Als je wil zien wat ik anders fotografeer kan je op volgende links zien. 
Tot dan.

gt_open_19-432-2.jpg
spa_classic_19-45.jpg
YuThor logo kader.jpg

Hoi, mijn naam is Gwen Laremans en ik ben actief als hobbyfotografe. Fotografie is voor mij een manier om te ontspannen en rust te vinden in de schoonheid van de natuur, in het bos, aan zee, aan de vijver, genieten van landschappen en dieren. Toen Yuna in ons gezin kwam zijn we gestart met de sledehondensport en ondertussen is ons team nog uitgebreid met een tweede sledehond Thoraq. Ikzelf ben niet actief in de wedstrijden maar hou ervan om foto’s te maken van deze evenementen. Alle fotoverslagen van de toekomstige mushing-wedstrijden waar we aanwezig zullen zijn, kan je vanaf de start van het nieuwe seizoen op mijn facebook pagina ‘YuThor Photography’ vinden. Heb je vragen of wil je een foto gebruiken? Contacteer me gerust via Messenger! Meer foto’s vind je eveneens op mijn Instagrampagina ‘yuthorphotography’.

DSC_0572-1.jpg
DSC_0097-3.jpg
Logo artof exposure.jpg

Ik ben Robert Nijhuis en ben een Autonome fotograaf.

Mijn voorkeur gaat vooral naar petfotografie en artfotografie.

Naast digitaal fotografeer ik ook nog zeer frequent analoog

Ik wil dit weekend vooral gebruiken om mijn skills op te vijzelen voor de Femund race 2020.

 

Mvg Robert Nijhuis

16387199_368269513529480_215427627086342
IMG_8496.jpg

Harrie van Beers Fotografie

Mijn naam is Harrie van Beers en woon in het Brabantse Duizel. Ik ben puur een hobby fotograaf en fotografeer van alles en nog wat. Mijn voorkeur gaat toch eigenlijk wel uit naar sportfotografie.

Omdat de sleehondenwedstrijden voor mij zo ontzettend dichtbij zijn lijkt het me heel erg leuk om deze tak van sport ook eens te kunnen fotograferen.  En ook lijkt het me leuk om eens in contact te komen met andere fotografen.

Olga Schraven Fotografie

Ik ga dus de zaterdag meedoen met fotograferen.

Dit is een hele nieuwe ervaring voor mij. Normaal doe ik voornamelijk macro -en natuurfotografie. Dus ga nu helemaal uit mijn comfortzone, maar nieuwe ervaringen ga ik voor!

Ik ben een hobbyfotograaf. Heb pas een jaar mijn systeemcamera en moet nog heel veel leren. En van doen leer je, dus heb mij toch opgegeven hiervoor.

 

Ik heb zelf ook 2 huskies en doe in de winterperiode heerlijk met ze steppen. Dus onbekend is deze sport niet voor mij!

Leuk dat ik nu op deze manier kan meegenieten van de sport. En ondertussen ga ik mijn best doen om goeie foto's te maken.

 

Gr. Olga Schraven

Ik ben john elbers wondende in Grave. Al de afgelopen jaar kennen de meeste mushers al me ben vaak te vinden als een fotograaf langs de trails zowel hier in Nederland als in Belgie. Ben gespecialiseerd in sportfotografie en vind het altijd prachtig om de teams zo zien te genieten met de honden. Heb verleden jaar heel wat trails gefotografeerd met veel plezier. Dit jaar zal het wat anders gaan want dit jaar ben ik van plan om met 2 resque samojeden ook wat trails te lopen.

hobbyfoto.png

Ik ben Peter Stams, een vervend hobbyfotograaf en sinds 5 jaar actief in de sledehondensport.


Op wedstrijden combineer ik dit vaak omdat ik toch aanwezig ben.

Fotografie.png

Ik ben Anne Claassens. Sinds een jaartje ben ik actief bezig met hobbyfotografie van honden. Ik begon met portretfoto’s, maar ben me nu ook meer aan het richten op actiefotografie.

 

Zelf heb ik ook twee huskies, waarmee ik volgend jaar mee ga doen met verschillende wedstrijden met de step. Het lijkt me een leuke en leerzame ervaring om foto’s te komen maken en zo ook veel mee te krijgen over de wedstrijden en te zien waar ik volgend jaar zelf kom te staan.

Hoi, ik ben José, 45 jaar jaar, en beoefen samen met mijn man Paul al zo'n 25 jaar de sledehondensport.

 

Zelf fotografeer ik nu sinds 2 jaar, kom dus net kijken. Ik vind alles leuk om te fotograferen, zie overal een uitdaging in, honden zijn wel een passie.

 

Ik fotografeer onder de naam JvT-fotografie

JvT fotografie.jpg
JvT fotografie1.jpg
Logo Marleen Verheul Fotografie5.png

Ik ben Marleen, 36 jaar, en fotograferen is al heel lang een hobby van me, die nu wel serieus aan het uitgroeien is tot een heel erg leuke (bij)baan.

 

Vanaf dat ik mijn eerste hond (die wordt nu 11) had ben ik gaan fotograferen, op al mijn wandelingen ging de camera mee.

Omdat ik ook wilde snappen wat ik precies deed ben ik cursussen en workshops gaan volgen, en uiteindelijk terecht gekomen bij Mijn Stijl Fotografie waar ik de opleiding tot hondenfotograaf heb ik gevolgd.

Ik hoop nog heel lang en heel veel honden vast te mogen leggen!

 

Wilt u werk van mij zien kunt u mijn website bezoeken www.marleenverheulfotografie.nl  of mij volgen op FB of Instagram. 

Mary Fotografie.com zwart links.png

Leuk om een oude bekende tegen te komen namelijk Mary die op de Kivo Kempentrail 2017 al een mooie reportage maakte van ons evenement.

Foto's van Mary Fotografie tijdens de Kivo Kempentrail 2017 

Tja, wat moet ik vertellen….Ben semi-pro maar wel nog steeds hobbymatig (om het leuk te houden)

Veel paardenfotografie, maar fotografeer alles wat ik leuk vindt. Soms opdrachten, als ik ze leuk vindt om te doen.

Ben niet zo’n verteller….

Ik ben Camila Ardiwidjaja, begonnen als hobby fotografe maar wilde mezelf toch meer technisch verbeteren en heb de avondcursus digitale fotografie vervolledigd.


Door mijn man ben ik in de hondensport terecht gekomen en heb ik mijzelf meer gericht op diensthonden fotografie. In 2014 heb ik K9-cardi opgericht en doe ik hondenfotografe in bijberoep.
Als verdere bijscholing heb ik nog de cursus Dogs in action gevolgd en puppy fotografie. Naast de particuliere fotoshoots, heb ik de eer om sinds 2017 de fotografe te mogen zijn van K9SVPPB. Een trainingsinstituut voor franse diensthonden.

 

Het is maar een korte introductie van wie ik ben, maar mijn portfolio zal meer voorzich spreken en die kunnen jullie bekijken op www.k9-cardi.be of via Facebook bij K9 Cardi.

Canine Cardi (3).jpg
Canine Cardi (1).jpg
Pe-gu-fotografie.png

Ik ben Peter Gubbels en gepensioneerd. In 1973 lid geworden vd K.N.P.V. en heb t/m 2013 honden afgericht. Totaal 17 stuks. Ivm rug-klachten ging het africhten niet meer zoals ik dit graag deed.

 

Had een spiegelreflex-camera gewonnen en ben toen van onze geliefde hondensport foto's gaan maken.Fotografeer het liefs actie foto's van honden. Dit neemt niet weg dat ik anders niets fotografeer, in tegendeel. Ik fotografeer gewoon hobbymatig. Verder staan er geregeld foto's van mij in enkele hondensportblad, o.a. (KNPV) "De Politiehond en in het blad 'Hondensport en Sporthonden.

 

Indien U interesse bestaat voor mijn foto's, dan kunt U deze bekijken via: Pe-Gu-Fotografie.nl.

 

Uiteraard een berichtje in het gastenboek zou mooi zijn.

Peter fotograaf kkt2019.jpg
Pe-gu-fotografie.png
Peter1 fotograaf kkt2019.jpg