Deelnemende stands Kivo Kempentrail  2019

Standhouders kunnen zich hier aanmelden.

Sieraden uit edelstaal voor de hondenliefhebber....oftewel sieraden met pootjes

Yukon.jpg

Steps Kostka/Crussis/Rowerland 3-wielers Rowerland 4-wielers Rowerland sledes Danler Rs Rowerland.

Original-Handmade.png
bullepees_logo_kl.png

Wij verkopen natuurlijke gedroogde hondensnacks.

Ik maak bijna alles zelf dus veel handwerk,o.a. speeltjes,badjassen,kleden, manden, ed. alles diervriendelijk.

FG gear.png

Custom made honden benodigdheden zoals halsbanden, lijnen, tuigen en jasjes. Tevens verkooppunt van Game Dog Supplies.

Hoogwaardige producten voor actieve honden. Al onze producten hebben tot doel de inspanning van de hond te ondersteunen en hun prestaties te optimaliseren.

form_uploads_20836009_fc4eedfc-8d49-40a0

European Pet Pharmacy, voedingssupplementen die dat extra steuntje in de rug bieden want we eisen steeds meer van onze honden sporten, showen ideale conditie maar vooral zonder pijn een mooie oude dag tegemoet gaan.

 

Het idee is ontstaan om te werken met supplementen die reeds hun effect bewezen hebben op humaan gebied. Alle producten worden in Zweden vervaardigd, gecontroleerd en geregistreerd bij het College van Landbouw.

form_uploads_20836009_18c7b31e-7675-4446

De Fleecetwister verkoopt de volgende artikelen en nog veel meer handgemaakte hondenspeeltjes van fleece honden riemen van fleece handgemaakte hondenbadjassen van badstof hobbymatige gedroogde hondensnacks op=op

Arrak kleding is van hoge kwaliteit perfect voor in de hondensport.
Het is licht en soepel, de broeken zijn voorzien van stretch gedeeltes
De kleur blijft mooi !

wt metallpng.png

Meer veiligheid voor mens en hond

WT-Metall-Hondensport is de officiële importeur van WT-Metall GmbH & Co. een vakkundige partner als het gaat om hondenaanhangers, thermo-opzetboxen en autoboxen. Jarenlange ervaring geeft expertise om een hoge kwaliteitstandaard te handhaven en het beste te leveren.

Daarnaast leveren wij ook materialen voor de hondensport - volgens de FCI-norm - om een optimale training voor uw hond en een soepele wedstrijd zeker te stellen. Zoekt u voor de Agility contactzoneapparaten, tunnel, banden, horden of een totaal parcours, uitrusting voor de IPO-hondensport (verstek, schutting of haag) of een apparaat voor conditietraining of gecoördineerde opbouwtraining voor rehabilitatie van uw hond: WT-Metall biedt u alles met de garantie op de hoogste veiligheid.

Dogzine biedt een tweemaandelijks tijdschrift, geeft hondenboeken uit en verzorgt een dagelijks actuele nieuwswebsite met "hondennieuws"

demo52019_0.jpg
Kivo petfood png.png

Wil je een eerlijke voeding die het dichtstbij de natuur staat van jouw trouwe viervoeter?

 

Gemaakt door een fabrikant die transparant en open is?

 

Dan is Kivo Petfood zeker iets voor jou! Ons heerlijke voer bestaat namelijk uit 100% vers vlees en 0% fratsen. Dat wil zeggen dat het vrij is van: kunstmatige stoffen, houdbaarheidsmiddelen, granen en gluten. Bovendien is het met ambacht en zorg gemaakt.

 

Alle producten zijn online of bij jou in de buurt verkrijgbaar.

 

Kijk voor meer informatie op www.kivopetfood.nl

Theo en Tinie.jpg

Slede,s kleding en sledehonden materiaal

form_uploads_20836009_b40fcf58-f5b2-41a3

U kan bij ons terecht voor harnassen, treklijn, benodigdheden voor mushing, canicross, bikejoring, heupgordels, steps, enz.

 

Verder kan u bij ons ook terecht voor snacks en speeltjes, drinkbakken , enz..

HPSLOGO10.jpg

Voor de gezonde natuurlijke snack voor

hond en kat

Gezonde snacks voor de hond, gemaakt van wild, vis en overige diersoorten uit Nederland en Belgie.

 

Alle snacks worden op ambachtelijke wijze handmatig gemaakt, en worden geconserveerd door droging op lage temperatuur.

 

Er worden geen gemicaliën of andere conserverings middelen gebruikt. Van inkoop, verwerking tot verpakking en verkoop, kwaliteit staat voorop

Voor de gezondheid van uw geliefde viervoeters

100%

natuurlijk

form_uploads_20836009_05eb1a24-3bc7-4caf

Ons assortiment bestaat uit natuurlijke producten uit Nieuw-Zeeland. Verzorgend voor de huid en vacht van honden, paarden, cavia’s, konijnen en tal van andere huisdieren.

 

Ons assortiment zit vol met goede natuurlijke ingrediënten en helpt jeuk te bestrijden, schrikt ongedierte zoals vlooien en teken af; vecht tegen schimmelinfecties;  maakt witte vacht witter en laat een showkwaliteit vacht verschijnen. Dit allemaal 100 % natuurlijk (natuurlijk)!

De natuur is een krachtige bron en heeft al de beste ingrediënten gemaakt, zodat je geen synthetische narigheden zult vinden zoals parabenen, sulfaten, synthetische geuren of kleuren in ons assortiment.

form_uploads_20836009_f9ffe590-c1f9-4ed7

Natjas is de ultieme badjas voor de sportieve hond. Deze functionele hondenbadjas is verkrijgbaar in maar liefst zeven maten tot en met XXL, en daardoor ook geschikt voor grote rassen.

 

De Natjas houdt je hond warm na intensieve sportprestaties of training, maar is ook heel praktisch na het zwemmen of een wasbeurt. De vacht droogt in de Natjas snel en mooi glad op. Onze hondenbadjas is verkrijgbaar in vele kleuren en kan voorzien worden van naam en/of (verenigings)logo. De Natjas is gemaakt van hoogwaardige stoffen en onderdelen. Onze badstof bestaat minimaal uit 90% katoen. Hierdoor worden vocht en vuil goed opgenomen en is hij ademend. Daarnaast staat onze hondenbadjas bekend om de goede pasvorm, het slimme ontwerp en de voor iedere hond op maat gemaakte en verstelbare sluiting.

Palamountains-Scientific-Nutrition-Logo_

"palaMOUNTAINS unique patented oil emulsion will greatly assist and lift your animals production levels."

 

Professor Brian Wilkinson - Massey University, New Zealand

Het Palamountains assortiment staat bekend om zijn kwaliteits producten en de productlijnen voor een breed scala aan diersoorten.palaMOUNTAINS®

 

Exceed honden supplementen zijn wetenschappelijk ontwikkelde formules door wetenschappers van de Massey Universiteit uit Nieuw-Zeeland.

 

De vloeibare formulering beschermt de vitaminen en mineralen en zorgt zo voor een opname van 99,5%. De producten worden door verschillende professionals gebruikt vanwege de vele gezondheids voordelen voor uw hond.